Ιδιαίτερα Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Ο άριστος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της New Vitel IKE προσφέρει κτίρια υψηλής αισθητικής που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο, τα οποία ξεχωρίζουν για τον μίνιμαλ χαρακτήρα τους και τις μοντέρνες μορφές σχημάτων που δημιουργούν.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΦΙΝΤΙΑ 1, 17455 ΑΛΙΜΟΣ, ΑΘΗΝΑ

+30 210 982 6010

[email protected]

Δίνουμε ζωή στο χώρο που μας περιβάλλει. Με τεχνογνωσία, αξίες και συνέπεια, κατασκευάζουμε ασφαλή κτίρια και χώρους υψηλής αρχιτεκτονικής που δίνουν πνοή στο σήμερα, με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο.

Γεώργιος Βιδάλης, Δ/νων Σύμβουλος

H Φιλοσοφία μας

Κύριος στόχος λειτουργίας της New Vitel IKE είναι η κατασκευή κτιρίων με σκοπό την δημιουργία άντλησης ικανοποίησης ενός ανθρώπου από το σπίτι του η οποία  θα µετατραπεί σε επιθυµία για µετάδοση αυτής της θετικής ενέργειας και στους άλλους χώρους εκτός σπιτιού.

Σε αυτή τη σαγηνευτική πρόκληση η New Vitel IKE εναποθέτει τις υπηρεσίες της για την  κατασκευή ανθεκτικών κτιρίων υψίστης ασφαλείας απέναντι στις ζωές των ανθρώπων με σεβασμό στο περιβάλλον . Η κατασκευή κτιρίων είναι σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης και η χρήση πιστοποιημένων  και μοντέρνων υλικών ανώτερης ποιότητας, προσδίδουν στιβαρότητα και ασφάλεια.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για τη New Vitel IKE σε όλα τα στάδια ενός έργου, από το σχεδιασμό έως την παράδοση. Στο αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, εστιάζουμε ιδιαίτερα στην παροχή υψηλής αντισεισμικής προστασίας του έργου και στη θωράκιση του σκελετού από οπλισμένο σκυρόδεμα έναντι τυχόν επεμβάσεων. Στο επόμενο στάδιο, διασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων των εργαζομένων σε όλη τη διάρκεια του έργου, αλλά και την ασφάλεια του ίδιου του έργου.

CoeLux – Experience the Sky

H CoeLux είναι ένα οπτικό σύστημα φωτισμού που βασίζεται στη νανοτεχνολογία για να αναπαράγει τεχνητά το φως και την οπτική εμφάνιση του ήλιου και του ουρανού. Προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος και δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν οι άνθρωποι τον ήλιο και τον ουρανό σε κάθε εσωτερικό χώρο.

σχεδιαζουμε – δημιουργουμε – εξελισσομαστε

Ενεργειακή Κλάση Α+

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την μέθοδο ενεργειακής κλάσης Α+  στο σύνολο των κτιρίων που μελετά και κατασκευάζει. Τόσο τα οικονομικά οφέλη, από την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την παραγωγή ρεύματος, όσο και τα ποιοτικά μέσω της αναβάθμισης των υλικών κατασκευής, προσδίδουν ένα διαχρονικό όφελος στην αξία της επένδυσης.

Οικολογική Συνέπεια

Η εταιρεία New Vitel ΙΚΕ κατανοώντας τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δίνει την βέλτιστη προσοχή τόσο στην χρήση των υλικών, όσο και στην οικονομία των πόρων όπως, η συλλογή των όμβριων υδάτων, η χρήση φωτοβολταϊκών, η ανακύκλωση υλικών κ.τ.λ.

Αντισεισμική Θωράκιση

Σκοπός της New Vitel ΙΚΕ είναι ο σχεδιασμός κατασκευών ικανών να ανταπεξέρχονται  επαρκώς σε σεισμικές διεγέρσεις με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των ανθρώπων που ζουν σε αυτές. Με γνώμονα την ασφάλεια, για την κατασκευή κτιρίων  χρησιμοποιείται ο ιδανικός σκελετός και πραγματοποιείται θεμελίωση με γενική κοιτόστρωση. Επιπλέον γίνεται χρήση ελληνικού πιστοποιημένου χάλυβα, οπλισμένου σκυροδέματος και ρομποτικών αντισεισμικών συνδετήρων.

Ενδιαφέρεστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε το ραντεβού μας.