Ιδιαίτερα Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Ο άριστος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της New Vitel IKE προσφέρει κτίρια υψηλής αισθητικής που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο, τα οποία ξεχωρίζουν για τον μίνιμαλ χαρακτήρα τους και τις μοντέρνες μορφές σχημάτων που δημιουργούν.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΦΙΝΤΙΑ 1, 17455 ΑΛΙΜΟΣ, ΑΘΗΝΑ

+30 210 982 6010

info@vitel.gr

Δίνουμε ζωή στο χώρο που μας περιβάλλει. Με τεχνογνωσία, αξίες και συνέπεια, κατασκευάζουμε ασφαλή κτίρια και χώρους υψηλής αρχιτεκτονικής που δίνουν πνοή στο σήμερα, με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο.

Γιώργος Βιδάλης, Δ/νων Σύμβουλος

Ενεργειακή Κλάση Α+

Η εταιρεία New Vitel ΙΚΕ εφαρμόζει την μέθοδο ενεργειακής κλάσης Α+  στο σύνολο των κτιρίων που μελετά και κατασκευάζει. Τόσο τα οικονομικά οφέλη, από την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την παραγωγή ρεύματος, όσο και τα ποιοτικά μέσω της αναβάθμισης των υλικών κατασκευής, προσδίδουν ένα διαχρονικό όφελος στην αξία της επένδυσης.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια παίζει κυρίαρχο ρόλο για την New Vitel ΙΚΕ σε όλα τα στάδια του έργου, από τη μελέτη μέχρι και την παράδοση του έργου. Στο αρχικό στάδιο της μελέτης δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή αντισεισμική προστασία του έργου καθώς  και στην  θωράκιση έναντι οποιασδήποτε παρέμβασης στον σκελετό του οπλισμένου σκυροδέματος .Επόμενο στάδιο είναι η εξασφάλιση παροχής ασφάλειας των εργαζομένων καθ’ όλη την διάρκεια του έργου καθώς και   ασφάλιση του ίδιου έργου.  

σχεδιαζουμε – δημιουργουμε – εξελισσομαστε

Oικολογική Συνέπεια

Η εταιρεία New Vitel ΙΚΕ κατανοώντας τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δίνει την βέλτιστη προσοχή τόσο στην χρήση των υλικών, όσο και στην οικονομία των πόρων όπως η συλλογή των όμβριων υδάτων, η χρήση φωτοβολταϊκών, η ανακύκλωση υλικών κ.τ.λ.

Αντισεισμική Θωράκιση

Σκοπός της New Vitel ΙΚΕ είναι ο σχεδιασμός κατασκευών ικανών να ανταπεξέρχονται  επαρκώς σε σεισμικές διεγέρσεις με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των ανθρώπων που ζουν σε αυτές. Με γνώμονα την ασφάλεια, για την κατασκευή κτιρίων  χρησιμοποιείται ο ιδανικός σκελετός και πραγματοποιείται θεμελίωση με γενική κοιτόστρωση. Επιπλέον γίνεται χρήση ελληνικού πιστοποιημένου χάλυβα, οπλισμένου σκυροδέματος και ρομποτικών αντισεισμικών συνδετήρων.

Ενδιαφέρεστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε το ραντεβού μας.